Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första trappsteget mot himlen


Jag har börjat min resa
på väg till den himmel
den himmel jag först
inte ens trodde fanns
där änglarna sjunger
med stämmor så ljuva
och svävar på molnen
i bitterljuv dans

det är där som de delar
på glädjen och gråten
det är där som de finns
bakom skir spetsgardin
änglaporten står öppen
och ljuset det strålar
och de välkomnar alla
som vill komma in

någonstans bakom molnen
finns staden som väntar
men jag har ännu kvar
flera trappsteg att gå
när sen tiden är kommen
och krafterna sinat
vill jag sväva med vingar
mot himlen den blå




Fri vers av Junitvillingen
Läst 281 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-05-30 21:05



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Du skriver så att JAG nästan tror! ;O)
2009-06-01

  Majalis
Allt du skriver är så fint att mina ord är överflödiga....
2009-05-31

  Lars Hedlin
JA den känslan kommer att vara utöver någonting annat..*L*
2009-05-31

  Sladjana Zubcevic
Underbara rader!!!
2009-05-31

  blaite
Hoppas det du säger finns..vore vackert att få se..
2009-05-30

  Syrsan
Sagolikt vackert!
Jag gungar med i rytmen
och känner tillförsikt.
2009-05-30

  Mr Lindemann VIP
Underbara rader som svävar in i mitt medvetande och när delar av min kropp som i dess närvaro får tankesvikt, hjärtklappning samt att själen vaknar i dess närvaro

tack för läsningen
2009-05-30

  Stefan Höglund
Härrligt ger drömmar om ett liv bortom det här.
2009-05-30

  dalida_bl
En fin bild ,fin bild... Tack för det...*tänker lite djupare*...
2009-05-30

  Suzy med punkterna
Dina vingar tar dig precis dit du vill;=)
Mycket fint skrivet
2009-05-30

  Nikolai Jungsin VIP
utan fördömmanden.. älskanden alla lika värda
underbart skrivet
2009-05-30

  issac.a.m
härlig poesi...
2009-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen