Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
( Läs Imago Ultimas text " Vill du vara en krammärkare ? " så förstår ni varför denna bild finns här ovan;-))


Vindens melodi


Saknar
ljudet av ditt hjärta
som slår i takt
med mitt
kanske kommer du
innan häggen
står i full blomning
och då ska vi
dansa
i daggvått gräs
låta oss smekas
av vindens melodi
värma oss i
varandras själar
och älska
under kvällsröd himmel
varken blicka bakåt
eller framåt
bara njuta av stunden
som är
av längtan och lust
av dofter, smaker
och viskande ord

alltmedan nattfjärilen
flyger i
skymningen




Fri vers av Junitvillingen
Läst 323 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-06-01 18:38



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Underbart och kärleksfullt - mmmmmm
2009-06-02

  Lars Hedlin
I sommarens ljuva dans..så vackert så innerligt och passionerat..*L*
2009-06-02

  issac.a.m
Läser o njuter..
härlig poesi
2009-06-01

  Nikolai Jungsin VIP
här är alla sinnen med.. sommar, närhet och sinnlighet..
2009-06-01

  Yrre VIP
Somrigt solig och alldeles....Underbar!!
2009-06-01

  Suzy med punkterna
Underbart vackert.........min önskan i dina ord;=)
2009-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen