Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyftet

Med mjukaste händer
och kärleksfull blick
lyfter du mig
för en stund
bort från verkligheten

för att jag
ska få andas dig
för några få sekunder
sekunder så fulla
av värme och liv
att de ger mig näring
och mod

att möta
morgondagen




Fri vers av Junitvillingen
Läst 224 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-06-02 11:22



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Att få möta morgondagen, en ny dag med nya möten är så härligt.
2009-06-04

  Eaglemountains VIP
Mycket vackert skrivet .....
2009-06-04

  Lars Hedlin
VAcker och andetagande....
2009-06-03

  stella
Mycket tilltalande!
2009-06-02

  Suzy med punkterna
Modet inför imorgon........vackert
2009-06-02

    ej medlem längre
Vilar
tillit här
i skiftandet
av verklighet
2009-06-02

  Fredrik Stillesjö
Hej A touch...!

Tröstefull dikt, sakral för mig, lyftet uppåt... Hälsar Fredrik
2009-06-02

  issac.a.m
vackert skrivet
2009-06-02

    Burre
Mkt fint skrivet..
tänk om man hade kunnat sväva iväg med det där lyftet..
2009-06-02

  Sturesdotter
Det lyftet - livsviktigt! Fint!
2009-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen