Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett oskrivet blad tar sin början...


Min hud
så känslig för din beröring
min själ
så känslig för dina ord

och när du närmar dig
min längtan
när du viskar
att du väntat så

när jag känner
dina andetag
som möter mina

och när du blåser
försiktigt
på mina halvöppna läppar

det är då vi börjar
vår resa

med destination


okänd




Fri vers av Junitvillingen
Läst 240 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-06-06 15:15



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Underbart ..... och längtansfullt .....
2009-06-09

  Lars Hedlin
Sanningar och drömmar som svetsas samman...*L*
2009-06-07

    Ken Cassel
Så vackert så

Kramar!!!!
:))
2009-06-06

  sulimaa
Åhh så fin text vännen...destination okänd kan vara fantastisk....lycka till till diktjaget...
2009-06-06

  issac.a.m
kan inte säga mer än..
Helt Underbart
2009-06-06

  Mr Lindemann VIP
En fantastisk text som tar mig med på en resa genom mitt inre
en text som när drömmar till liv
en text som med sitt innehåll ger mer av sitt inre än den som skrev den
2009-06-06

  Suzy med punkterna
Fantastiskt vackert och längtansfullt ömt.
2009-06-06

    JoLu
läsning som viskar öm kärlek..
2009-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen