Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan dröm och verklighet


Det flimrar förbi
en tanke
ett ord
kanhända en
ren utopi
för jag är här
och du är ju där
och vi vet
det kan aldrig bli vi

men tänk ändå om
vi möttes
nånstans
för att andas varandra
just nu
om om skulle finnas
och ge oss att minnas
ett guldkorn som är
” jag och du ”

kanhända det är
själva drömmen
som är
den krydda som stärker
oss så
att vår fantasi
där det är du och jag
mår bäst att stanna därvid
för oss två




Fri vers av Junitvillingen
Läst 220 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-06-07 12:51



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
Svårt att leva med dessa drömmar när de snuddar en verklighet man vill dela, väldigt vackert och på en gång sorgligt.
2009-06-12

  Eaglemountains VIP
Tack för denna läsning, som berör, vackert formulerat
2009-06-09

  Lars Hedlin
Härliga drömmar ..men drömmar kan också slå in....man ska aldrig säga aldrig min vän...fint skrivet...*L*
2009-06-08

    ej medlem längre
Kommer ihåg
en nobelpristagare
från St Lucia
han beskriver samma sak

drömmen
förväntan
fantasin

som lika starka krafter
som det upplevda
2009-06-07

  issac.a.m
Vackert..
tack för en härlig läsning..
2009-06-07

  sulimaa
Underbart skrivet! Känner så igen mig i det du skriver just nu....vad ska förbli dröm och vad kan bli verklighet....
2009-06-07

  En strimma av guld
Drömmar är viktiga och ger oss energi. Så sant skrivet.
2009-06-07

  Suzy med punkterna
Bedårande...........ibland är tanken om om bäst att stanna därvid och vara just den ljuvliga drömmen OM
2009-06-07

  Carola Bouvin
Ja vad vore vi utan våra ljuva drömmar, fint förmedlar du.
2009-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen