Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt på en gång!

Solen går upp
sommaren tar slut
vindar vänder
sanden är mjuk

Drömmar krossas
det är lika bra att sluta lossas

Saknar dina läppar
saknar allt
vattnet är så salt
bokstäverna har börjat suddas ut
men jag ser dem än
och jag saknar min vän!
vilken dålig saga
vet inte hur jag ska förklara

Slitna jeans
ger mig en känsla av frihet
försöker behålla den
och låta den föra mig bort

Men jag fastnar ändå
som en fisk på land
jag hoppar och hoppar som förtvivlad
jag är inte fri
på nåt jälvla sätt är jag fastkedjad i dig

Regn, regn, gråt, gråt
det hjälper, hjälp mig
se mig, le åt mig

Löven kommer börja falla
vet inte om jag palla
allt det där dystra och kalla

Behöver din hand
kan jag inte bara få den
inget mer
inte din kärlek
inte din sympati
bara din hand som kan leda mig

Kan inte möta dina ögon
en blick får mig att falla
lika hårt som ett knytnävesslag
slå mig, slå bara slå
så jag kan bli arg
ja, riktigt jävla förbannad
gör nånting
försvinn inte bara!

En sommaräng med vissna blommor
vill vattna dem, ge dem liv
men dessto mer jag vattnar
dessto mer de vissnar
för att jag inte kan älska dem
bara tycka de är fina
de behöver mer
jag behöver mer

Minns allt så klart
vill bara tillbaks
Kände du ingenting?
det går inte!
det fanns nåt där
jag inte kan förklara
lika konstigt som livet

Fan ta dig och ditt jävla sätt
allt är ju så lätt
du behövde bara plocka en blomma
du behövde visserligen hålla i den ömt
och sätta den i en fin vas som du fyller
med vatten, ibland
ska det var så svååårt!?

Jag hade vart din finaste blomma
som skulle gett dig allt och lite till
jag hade aldrig visnat som hon!

Vill slå henne på käften
hur fan kan man såra dig, fina
oss, fina

Hur kan en person göra så lite men ändå så mycket
det är som du slagit ner i mig
vill få ut dig ur mitt blod men ändå få dig att
stanna föralltid, forever and ever!

Dropp, dropp
det tar alldrig stopp
regnet öser ner
alla dessa dagar
vill inte framåt
behöver en tidsmaskin
bakåt, bakåt, bakåt
snälla ta mig dit
jag vet exakt var jag vill
men inte framåt
ser ingenting
bara mörker och sorg

Allt går så snabbt
tick tick säger klockan
Den där natten stod allt stilla
det var underbart
stjärna som din och fanfanfan
jag minns dem
ge mig dem tillbaka

Jag förstår nu allt
allt det där konstiga
pojkrum med fula tappeter
jag sitter och gråter
snyft snyft
sov sött
men jag är inte trött
mina ögon vill inte stängas
det går inte
jag förstår inte
snälla gå inte
solen går ner
jag vill inte mer......




Fri vers av efterregnetkommersolen
Läst 329 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-19 11:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oj vad mycket tankar du har fått in i texten. Det var bra tycker jag.
2009-08-19
  > Nästa text
< Föregående

efterregnetkommersolen