Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan på bussen

Solen möter min blick
just här är jag fri
i detta nu

ingenting måste sägas
ingenting måste göras
det är bara att lyssna

vill hoppa
vill skrika
musiken gör mig hel
tomrummet är för stunden borta

jag hör inte ens mina tankar
mina jobbiga tankar
bara musiken

solen värmer det där frysna inom mig
musiken gör att det snurrar
och jag känner friheten spridas
i min kropp


tack




Fri vers av efterregnetkommersolen
Läst 315 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-11 21:53



Bookmark and Share


  elinmaria
precis så väntar jag också, för just där och då kan man bara vara. inga jobbiga tankar, inga jobbiga samtal, bara en stund för mig själv och musiken.

verkligen bra skrivet.
känner mig träffad asså.
applåder liksom :)
2009-09-25
  > Nästa text
< Föregående

efterregnetkommersolen