Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
User avatar

Anna-Victoria


55 år Female icon från Norrköping


Dagbok

Dagbok - Juni 2008

« Tillbaka till dagböcker

Fredag den 27 Juni 2008

Trist dagbok

Just nu tog faktiskt orden slut, för mig är det ovanligt, mina ord brukar flöda i en aldrig sinande ström från min hjärna, tankar och känslor om vartannat, som om någon sitter därinne och viskar i mitt öra ur en bok.
Men skriva kan jag ändå, det här är ju bara klotter, som kankse ingen läser, eller bryr sig om. Jag kan leka med oreden och tanken i det oändliga. Jag har nog en egen ganger, här med dessa ord.
Ibland vill man faktiskt skrika i stället för att skriva, men det är svårt att skrika med ord på en skärm, hur får man sig själv att sluta tänka?
Det ryker ur mina öron, håret är numera rött än blont.
Jag orden tog ju helt slut så var det nog.
Det belv nog för mycket vin denna kväll, vin är inte bra för kreativiteten, vinet liksom luddar till det så man inte kan fånga orden.
Det blev enmassa tråkig text bara.

Torsdag den 26 Juni 2008

Lite kludd bara!

Det är vackert så här års, löven är gröna och susar härligt i vinden. Jag lyssnar ofta på vinden i trädens kronor, det är något jag minns under vintern. Hur löven tecknar sig mot den blå himlen, sommar himlen, helt blå mot de gröna löven, det kan jag minnas under vintern, när jag längtar.
Under vintern minns jag solen i mitt ansikte och på min rygg när jag solar, kan känna värmen som sprider sig i kroppen, avslappning, njutningen att bara få ligga där i solen och bara få vara, att sova ute, att älska ute.
Det är vackert så här års, när blommorna har sin skönhets tid, när allting har sin tid, när inget ligger i dvala, utan blommar ut som i kärlek.
Jag sitter på trappen till huset och dricker kaffe, inte i trädgårdsmöbeln, utan på trappan, inte på väg in eller ut, utan mitt i trappan. Där smakar kaffet härligt, med en liten kaka till, en hund pussar mig i örat och frågar om smulor.
Humlan surrar i blommans nektar, jag njuter av stunden innan göromålet, känner efter hur känns denna stund?
Funderingar över hur saker blev till och inte blev till, hur livet kommer att se ut om ett år, hur det såg ut för ett år sedan.
Det är vackert så här års, jag släpper ut mitt blonda hår och låter vinden smeka det, låter solen göra mina ben bruna, får fräknar på näsan.
Allting, nästan allting känns lättare på sommaren.
Lite kludd bara!

 

2008

september (1)
juli (3)
juni (2)

2007

april (1)
mars (2)