Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
User avatar

Anna-Victoria


55 år Female icon från Norrköping


Dagbok

Dagbok - September 2008

« Tillbaka till dagböcker

Fredag den 5 September 2008

Berörings tankar

Tankar om människor, hur andra fungerar och hur vi möts i samhällets spel, en del förvånas man över, hur de kan tänka den tanken. Hur de kan uttrycka sig, utan att egentligen säga något, en del säger massor med saker med få ord, men förmedlar mer känsla. Så olika vi är vi människor, så fashinerande att vi som är samma ras, kan vara så olika, tycka så olika och även tycka lika.
Att kunna känna någon annans tankar och sinne fast den personen är långt borta, fysiskt, är en skön känsla. Veta att den personen kanske vet om mig på något sätt, jag har upplevt det några gånger, den känslan gör mig hög, men samtidigt förvånad varje gång jag känner det. Ibland kan jag känna som om någon berör mig fysiskt, fast jag är ensam i den stunden, jag kan undra vad det är, jag antar att andra personer har känt det oxå. Hur man kan sitta och göra något och plötsligt känna att jag är inte ensam, är det någon annans tanke som är hos mig då, eller en ande? Kan bli svårt att få svar på.

Ibland far tankrna i väg, bara löper på, tänk om jag kan finna någon som jag kan filosofera tillsammans med, någon på samma våg som jag är på, det är en önskan jag har. Någon som talar samma språk som jag.

Jag ger ut en signal i etern så får vi se om jag får svar, någonstans i från, kanske i morrn kanske om en månad kanske aldrig.

Tiden får ha sin gång.

 

2008

september (1)
juli (3)
juni (2)

2007

april (1)
mars (2)