Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske, kanske inte

En stadig stämma
Med självsäker ton
Ett retsamt flin
Och en lekfull min

Hon vänder sig bort
Rörande blyg
Men lyfter snart blicken
Och ler så försynt

Öga mot öga
Barriärerna krossas
Tankarna blossar
En sanning som bränns

Hand i hand
Tillsammans i tystnad
Öppnar de dörren
Till ett främmande land

Ett vågat spel
På en vacklande våg
En riskfylld dans
På en tunn skör tråd
















Fri vers av John Santa
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-09 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

John Santa