Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanning och vita lögner

Tickande klockor
Åldrande visdom
Öppnade dörrar
Ger nya intryck
Av ordning och kaos
Av svart och vitt
Av rätt och fel

Dessvärre är vägen aldrig rak
Nyanser av grått
Med inslag av sprakande färger
Och koldränkta stunder
Kantar vår tid

Förvirring säger några
Förhoppning säger andra
Om att vi lever idag
Och bara just nu




Fri vers av John Santa
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-09 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

John Santa