Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min svarta ängel

En vinternatt blev jag din
Förförd i mörkret
Men förd bakom ljuset
För våren kom
Tog din kropp
Och stal mitt hopp

Sommarens ljus
Höstens färger
Tiden går
Läker sår

En vind från öst
För fjädern åter
För att älska dig
Men plåga mig

Du vill ha mig
Utan att låta mig få dig
Naiv och rädd
Tvekar jag ej
Njuter var dag i himlen
Brinner var dag i helvetet

Jag väger lätt
Men faller hårt
Min svarta ängel










Fri vers av John Santa
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-15 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

John Santa