Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen vill bära

Vem leker
Gud
om inte vi bakom
ratt
och hårda ord

Hur låter
ljudet
just innan
själen lämnar kroppen

Vem vågar
vara gladiator
bland
mänskliga vargar
framför hotfulla
skuggor

Vi är
alla
uppspikade på
kors
mot vår vilja




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-09 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan