Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med blicken som vapen och vita lakan skrynklade som efter krig

Hon ligger naken
och vacker
i sängen
penetrerad
av tre olika
fallossymboler

Plötsligt
får
hon fontänorgasm
och dränker
två oskyldiga åskådare

Ingen
kom
på bergravningen
men många la
röda rosor på
kistlocken

Svettpärlor
rinner
sakta ner
för hennes
blottade
nacke
nu när
hon börjar
sitt nästa äventyr
det är lusten som styr
och den sexuella vinden
gör henne
yr

Kicken
är ögonblicket
innan
allt exploderar
och faller
ner
i symboliska
hösteldar

Likt en vampyr suger
hon ut allt
av tillfället
och lämnar
brottsplatsen
innan någon anar
det perfekta skådespelet

Klackarna
är slipade
och bakom ögonlocken
flimmrar
bilderna
som immar igen
hennes
glasögon




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-09 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan