Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här är ditt liv, programmet för inbördes beundran samt väl bara alltför försiktigt snälla frågor


Aforism nr 883 (senryu)






När benen inte
längre bär, får käften gå
i deras ställe




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-10 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP