Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
försöker andas......och allt det som ingår i den processen......


.andas.

kylan strömmar in,
värmen flyr snabbt ut
andetagen sker snabbare i takt
med att livet passerar
jag är v i l s e

famlar i kylan,
andas snabbare
än mina lungor orkar
livet passerar
och jag ser mig själv
på andra sidan

jag ser något,
något jag aldrig kan riktigt nå
en strävan
efter något jag inte kan formulera med ord

kylan strömmar in,
andetagen gör ont.




Övriga genrer av du vet hon.....
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-11 01:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

du vet hon.....
du vet hon.....