Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när sagans värld inspirerar


.blå blomma.



När du tror på dina egna sagor
förvandlas du själv till
Sagans Blå Blomma.

Egna ögon
vägrar se de sjuka träden,
de fallfärdiga murarna.
Inte heller de
sönderrostade järnstängslen.
Med en enkel signal
samlar du din armé av
stjärnor, galaxer
och marscherar ut
i fjärran trakter.

Måhända är det hjärtat som är så litet, så litet
och världen så stor, så stor.




Fri vers av du vet hon.....
Läst 331 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-08 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

du vet hon.....
du vet hon.....