Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.vill inte längre leva såhär.

vill egentligen inte leva såhär,
längre
vill inte ha det såhär,
alls
jag släpper inte in någon
eller några känslor
jag vill egentligen inte
ha det såhär
överhuvudtaget alls

vad ska jag göra
för att hitta rätt?
vart ska jag leta
för att hitta vägen?

det som är konstigt är
att människor är nära mig
fast ändå så långt bort
jag vill inget annat än att
röra vid er
känna att allt är på riktigt

men jag samlar mig,
tar på den berömda masken
och fortsätter
såsom jag alltid gjort
ingen når fram,
ingen förstår




Fri vers av du vet hon.....
Läst 278 gånger
Publicerad 2009-12-07 07:12



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Den där masken är både ett försvar och ett beskydd, inte vill man ha den, men hur ska man klara sig utan. Starka overklighetskänslor i dina ord, ett otäckt tillstånd att befinna sig i.
2009-12-07
  > Nästa text
< Föregående

du vet hon.....
du vet hon.....