Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösthaiku

Att sommar blir höst
blir märkligt tydligt när löv
faller över mig.




Bunden vers (Haiku) av Anna Nygren
Läst 388 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-11 09:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nygren