Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku.


Fragment av ett minne strömmar genom min hjärna

Turkost och rosa.
Lysande, förtrollande.
Jag blir rörd ikväll.




Bunden vers (Haiku) av Anna Nygren
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-07 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nygren