Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om jag blott haft min gitarr helt nära skulle jag spela upp en blues och försöka att sjunga orden till, teu neu teun teun teun neu neu neu neu... skulle gitarren lätt kunna fås att låta då... munspelet trakterar jag nu inte utan vännen...


Likt ett öppet sår...





...lämnar det efter sig
en saknad då vännen ens går
efter att ha gjort sitt besök
hos en människa
som är mer än blott bekant

även om det är skönt
att vara själv
både före besöket och efteråt
så går det inte att förneka

vännen som går
lämnar efter sig i kölvattnet
en känsla av saknad
som är liten eller stor
beroende av omständigheterna

plåstra om sig en smula
kan man då behöva
en stärkande promenad ut i köket
eller via barskåpet till teven
eller datorn brukar då kunna göra

något för att detta öppna sår
skall sluta sig och inte längre
som värka, svida eller bara blöda...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-11 12:55



Bookmark and Share


  greajt
öppna sår är jobbiga
ibland tänker jag att det hade varit bra om människan inte kommit och skapat detta sår från början... men det hade ju varit katastrofaliskt
tydligen så har jag a thing för att såra mig själv
2009-10-11

  Quasimodo
Smärtsamt för det som lämnar tomrum efter sig, blåser lite försiktigt på såren !!!
2009-10-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP