Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gläfste glupskt gestekulerande.........







Akupunktur via dumdumkulans brunbrunstiga bukett. Ambulerande bautastenar binder bunden i sanden. Denatuerat delirium ett fludium in natura. Dumsnutens duelleringar i dunka-dunka dansens dundrande superpunka. Eunuckens juckandes en evolution i Ecuadors ejakulerande emulsion. Centrifugerad Coca-cola curry och cirkulerande Cointreaeu, lite curare i chucken och cellulosan censurerar chocken. Eller lite fluffigt fuffens i lönndom. Fuktar mina fakta sakta.




Övriga genrer av Dr Jimmy Johansson The 777
Läst 367 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-10-11 17:13



Bookmark and Share


  Göran P Rödholm
När jag var liten satt jag i en slänggunga. Får samma känsla här. Centrifgugalhårt pressad ut mot väggarna av orden. Skön läsning som den första denna dag på detta nya år. Tack för läsningen!
2010-01-01

  lodjuret/seglare VIP
att bara ciseljerande dimmigt eskalerande flumma grunt har innerlig jagbejakande krusringars lobotomiliknande mantra nesligen omsorgsfullt pianissimo. Quinnlig Rosenkrantz super Tarzanskt under vilken watt Xandra ytligt zer åkande älvforsränning överkomligt.
2009-11-22

  fågel grå
Det subtimala i denna obskyra
kameolentiska text är thoraxfylld ,
samtidigt verkligen magstarkt.
Spänner över många olika områden.
2009-10-16

    resilient
jag blir sjukt glad av alliterationer och ljudupprepningar. Som "binder bunden i sanden".
2009-10-11

  Mr Lindemann VIP
En text som med sin sublimerande effekt kryper in under skinnet likt en fästing. Men olikheterna består i att då fästingen suger ut blod ur sin värdkropp, så tar denna texten tag i läsarens nackhår och ruskar om där, lite lätt och ledigt förstås...
2009-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Dr Jimmy Johansson The 777
Dr Jimmy Johansson The 777