Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till 100%


Jag dricker min egen död på någon annans bekostnad.

Svepningen tilltalar mig.




Fri vers av Dr Jimmy Johansson The 777
Läst 728 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-30 20:38



Bookmark and Share


  Schizooliza
Höj din bägare och svep min dryck.
2020-02-09

  lodjuret/seglare VIP
I Arktis är porslinsögon sällsynta, medan sälögon betraktas som en motsvarighet till att för oss äta apelsiner, grapefrukter.

Att svepa ett glas blod fast ingen förstod... (Kjell Höglund)
2012-09-27

  MeAmmie VIP
Dryck utan njutning?
Tunga ord utan stämmning!
Svepning liktydigt trygghet?
Svårt och hårt!
Fridens min gode poet/Ammie
2010-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Dr Jimmy Johansson The 777
Dr Jimmy Johansson The 777