Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När döden knackar på din dörr........

.....ringer hon inte på.




Fri vers (Fri form) av Dr Jimmy Johansson The 777
Läst 814 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-02-04 16:49



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
Ser här och nu att jag för nästan tio år sedan skrev in ordet "Hon"
2019-10-26

  Johan Bergstjärna VIP
Döden är härlig och spirituell och spontan
2010-11-06

  RosaFlugSvamp
gillar ditt sett att skriva även om det ibland bara är en rubrik...
Du har din egna still ..det anser jag konstnärligt.
2010-03-31

  aol
verkligen sant
2010-03-21

  lodjuret/seglare VIP
När döden knackade på
var jag aldrig hemma
2010-02-10

  Anders Nordlander VIP
nej hon bara klampar på
2010-02-04

  Mr Lindemann VIP
Ibland kan ett enkelt pling
ge för många framtida
men
för båda parterna
det är dödviktigt att veta!
2010-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Dr Jimmy Johansson The 777
Dr Jimmy Johansson The 777