Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Avkastningen äro så god.


Jag sparar på ångest.




Fri vers av Dr Jimmy Johansson The 777
Läst 678 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-30 20:41



Bookmark and Share


  Schizooliza
Ja ..alltid lika härligt att få kasta av sig
2020-02-09

  lodjuret/seglare VIP
kanske har du köpt den på kredit och nu knackar fodringsägarna på dörren och kräver betalt bokstavligen?
2010-07-07

  Kjell A. H Lundin
Till...?

och så kanske bara om ett synonym till "varför" - "Hurså?"

Stark avkastning du gjorde, grep mig!

Hälsning
Kjell
2010-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Dr Jimmy Johansson The 777
Dr Jimmy Johansson The 777