Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en sista färd

Bortom vallgravar och snårskog,
där brevid storslagna slätter och trasig jord.
Ligger ett döende hjärta och blöder,
krossat av tidernas slag, spettsat av glömskans svärd.
Slitet i tu av din ondskas brutala härd,
en sista vansinnes färd.
Djupa dalar och fallna fränder,
vackra stjärnor och främmande länder,
där vilar nu hjärtat på dödens underbara stränder.




Fri vers av Noc
Läst 277 gånger
Publicerad 2005-10-14 23:56



Bookmark and Share


  karamellen
Att skriva dikt på rim utan att få rimmen att låta som nödlösningar är inte lätt.Men du lyckas med rimmandet, dikten är vacker!
2005-10-15

  Amy (F)
"Ligger ett döende hjärta och blöder"

Ooh herregud vilken bra dikt!
Måste spara denna! Tack! :)
2005-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Noc
Noc