Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja jag är lite lätt irriterad och aningen förbannad


O helgat vare ditt vanärade namn

O helgat vare ditt vanärade namn


Till ljudet av misery index senaste alster sitter jag och funderar
om nu allt är som det är och blir som det blir och kanske stannar tåget vid rätt station i morgon så att livet kan börja nu efter 33 år snurrande på helvetes järnväg mot ingenmansland där småfåglarna sjunger sig döva och tomten skjuter kaniner i skogen och mormor har en allt för stor hatt på sitt lilla ömtåliga och allt för hårlösa huvud, eller så fortsätter ekorrhjulet att snurra ännu ett par år till innan någon desperat rycker i nödbromsen för hjälpa en redan förlorad generation som åkt mot sitt öde som lamm på väg till slakt, kanske stannar den vid av eller kanske vid på eller så får man hoppa av i farten.


Tänkt mycket på hela den här barn grejen som blivit hysteri nu den senaste tiden, det har hamnat i mina tankar på grund av att i princip alla jag känner ploppar ut små elaka dvärgar som sprider ond bråd död runt sig så fort dom äntrar jordelivet med sin smått patetiska och menlösa existens, hårda ord jo jag vet men så blir det när man pressas in i mallen med våld och hot om våld och det enda jag egentligen vill är bara att skrika i vild panik och slå tillbaka med slag så hårda att det skulle skada hela näst kommande generation.



Till sist för att inte slösa allt för mycket av er dyrbara sitta eller på pinnstolen framför radio och med örat riktigt nära för att vara först att höra den senaste pop dänga från nån totalt bakom flötet hollywood kändis som gör sitt bästa att lurar ännu fler på pengar med att släppa ohörbar dynga av ofantliga propotioner eller sitta i soffan och jäsa framför dumburken tid det kan göra ont i ögonen om man måste blicka i onödan för att stirra sig blind på mina värdelösa ord för det mycket väl så därför tänkte jag bara av sluta med att säga VAKNA OCH BÖRJA TÄNKA SJÄLV!




Fri vers av Noc
Läst 415 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-31 18:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det har jag gjort hela tiden och det har gjort mig väldigt obekväm. Jag har t o m fått en stalker. Som luktar bajs.
2010-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Noc
Noc