Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
blev inte som jag hade tänkt mig men vem bryr sig?


en jävla dåres försvars tal

nej jag går väl inte alltid i försvar , inte lika ofta ni i alla fall, ni går i fan i försvar som om det vore nurnberg rättegången och era huvuden stod på spel.

ja men förlåt då
förlåt att jag inte var en mönster elev med 5or i allt och guldstjärna
att jag busade och antagligen inte gick på alla lektioner


nej jag vet det och jag vet att du vet men vem fan bryr sig i vad du vet?
och om du nu visste det varför i hela helvetet gjorde du inget för då?


och ja va fan är väl medveten om att jag svikit dina idial och blev alkoholist narkoman och inte läkare eller elektriker eller politiker eller för all del sittandes i kassan på konsum, att jag inte har ett radhus med vita knutar att jag inte har 2,3 barn och volvo hund och en skrikig kärring att jag inte lever svensson liv och läser lokaltidningen till frukost och spela bingolotto på söndagarna och drömmer den stora v75 vinsten på solvalla nej va fan tror ni inte jag är medveten om det eller?

mmm visst ett förlåt kanske är lite väl i senaste laget men jag försöker ju i alla fall, vad gör ni åt det? att ni pissade på min barndom är fan inget det talas högt om


jajo klart så bordet kanske talas om allt men lätt att vara efterklok inte sant?
tror ni att jag ångrar mig bittert ibland att jag inte skötte skolan? att jag ibland förbannar dagen jag träffade drogerna? men inte så lätt när man går i en klass vars sammanlagda iq inte överträffar en gråsten och mobbing tillhör vardagen lika mycket som att gå upp på morgonen?

jo jag vet
jag vet
ja jag fan vet säger jag ju, lyssnar du inte?


jodå allt är mitt fel som vanligt efter ni inte kan ha fel det verkar ju vara tekniskt omöjligt precis som att slå sig utan att få ont
men sak som ska fram i ljuset så här när det nu ändå kastat oförtjänad skit och vi ända har rätt och fel på programmet så en sak som inte är mitt fel för det kan inte vara mitt fel, jag kan ju i alla fall inte trycka fram mig själv eller hur?
och jaja visst jag är bara så tacksam för att ni gav mig livets gåva o ja ni gav mig nått jag egentligen inte vill ha och tycker jag ska vara tacksam?


men vad spelar det för roll så här i slutändan?

nej precis ingen alls , för ni lyssnar ju i alla fall inte och det är fan inget jag kan göra nått åt och när allt kommer omkring så bryr jag mig nog inte i vilket fall


tack.




Fri vers av Noc
Läst 526 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-12 21:54



Bookmark and Share


  en blomma för dagen
usch... känner såväl igen, svarta svarta fåret... och dumförklaringarna. som om man inte förstår. vem är det som inte gör det? ser dom inte att man slagit sig själv blodig redan?

*
vemod, sorg, ilska, besvikelse.
2010-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Noc
Noc