Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
3/9/9


Fanns alltid där för mig!


Han fanns
alltid där
för mig

Han ville
se mig
lycklig

Han ville
ta fram
min sol

Ändå
blev allt
så fel

Vad var det
som hände?

När han
tog fram
min sol
tog han också
fram sitt
eget mörker
och gav också
det till mig




Fri vers av Lilith Dragon
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-11 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilith Dragon