Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
6/9/9


Vad är lycka?


Vad är lycka?

Det förstår jag först nu

Lyckan togs ifrån mig
för 10 år sedan

Lycka för mig
är att fira jul
med min familj




Fri vers av Lilith Dragon
Läst 217 gånger
Publicerad 2009-10-15 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilith Dragon