Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

missbrukare

du är som
ett gift
och jag är
beroende
bryter långsamt ner mina
alla delar
får mig att likna
en sjuk
jag är en missbrukare




Fri vers av lokisen
Läst 264 gånger
Publicerad 2009-10-11 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lokisen