Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rör mig!

de få
tillfällen
du rör mig
är de
stunder jag
är lugn
annars råder
enbart ångesten
över mig
rör vid mig!
mer
mer!
jag lovar att inte
kräva nåt annat
än beröring
jag är så jävla svag




Fri vers av lokisen
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-18 11:20



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, då skalla jag skriva ett par rader som berör

"Den tid som är evig - finns där i det som dig bär"
Spinoza
2009-10-18
  > Nästa text
< Föregående

lokisen