Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texten 'har tamejfan blivit galen...' av johan.bull, inspirerade till kommentaren


Kritik på en text (316)





kärlek eller bara
förälskelse, en sorts
villighet att offra

sig för någon
annan, förlora sig
själv i någon

annan, som om
det berodde på
henne snarare än

på dig själv
en vilja att
som uppgå i...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-11 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP