Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texten 'tro' av molnspanare, inspirerade


Kritik på en text (317)







jag tror på mig själv och
jag vet att jag finns

jag tror på människor och
jag tror på att de finns

finns inga andra
än jag själv och jag bara tror

att du finns och skriver här
så är det det jag måste tro på

bara hysa hopp om
att det är så




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-11 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP