Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det höll på att gå galet, av jack e. gladh, inspirerade


Kritik på en text (315)





det fruktansvärda med att leva
är att tvinga sig att tycka om det
innan det tar slut och allt det roliga

med varm hand o viss saknad
lämnas över till den
som håller stafettpinnen

texten uppmuntrar förstås envar
till att inte ta sitt liv
bara att ta det i egna händer




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-12 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP