Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stärker

Iskall kyla vid vattnet,
dimman har sin tid.
Vid graven intill din,
ett ljus i form av en ängel -
sår dess mark,
och gör mig oändligt stark...




Fri vers av vännen
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-12 15:31



Bookmark and Share


  Anna*
Vackert, skirt, hoppfullt
Känner igen känslorna vid graven
2009-10-19
  > Nästa text
< Föregående

vännen