Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem.

Jag är inte den du tror.

Jag är inte den du tror.

Jag är den du inte vill tro.




Fri vers av vännen
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-12 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vännen