Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kalendarium är någonting som man längtat efter och även saknat här, utan att veta om att det var just detta som saknades så länge under alla dessa år, ungefär som brödrosten o tvättmaskinen, cykeln och persondatorn, före de alls fanns


Jag är förtjust...






i Kalle N. Darium
o klottrar väggar fulla
med datum på kommande

från alla håll och kanter
från hela Svea rike
till alla dessa platser

Jag är förtjust
i Kalle N. Darium
bra att han blev till




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-12 16:16



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Älskar Kalle!
2009-10-12

  Vilsen Annette-hittar vägen
Ja det är för väl det.... hur skulle vi annars komma ihåg allting?
2009-10-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP