Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här skulle ni egentligen ha sett bilden av en klätterställning för barn men censurerades bort till förmån för en naken kvinna i visst motljus


Omväxling förnöjer




Två av mina bästa vänner
har teven på när de gökar
hon ser på mtv
eller en komediserie

han tittar på idrott
hockey
någons sorts sport.

Det hindrar dem
från att drömma om
att de är med någon annan i sängen

för de ligger förstås med varandra
på den långhåriga mattan
i vardagsrummet.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-12 21:15



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Ojojoj så träffande för vardagstristessen som jag är medveten om finns och som jag gladeligen undviker. Bra skrivet. Fortsätt så.
2009-10-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP