Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den som vill säga att det finns texter här som ingenting betyder har fel, varje text står för någonting, frågan är bara vad... hmmm... sug på den du... (sa jag verkligen att du skulle suga på den? Jag menade förstås någonting mer subtilt)


Svaret ligger som fördolt inombords?




...jag har en
längre tid funderat
på att gå

till sängs med
en god bok
det knepiga är

bara att välja
en som inte
säger emot mig

när jag utvecklar
min som starka
läslust i kvällen...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-12 22:05



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
*skrattar* här har du verkligen lyckats!!!
2009-10-13
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP