Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara lite


om jag bara kunde

spola tillbaka
ta tillbaka
tiden

då skulle jag

inte rusa iväg
inte fly
inte säga

nej, jag vill inte, jag bor inte ens här, du behöver inte ringa

om jag bara kunde då skulle jag spola tillbaka tiden


bara lite




Fri vers av little fairy
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-13 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

little fairy
little fairy