Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sova ensam

Sova. Vakna. Drömma. I en tom säng. Igen.
Ensamheten är kall och tom.
Jag lär mig aldrig. Lita inte på någon. Ansiktet kan brista när som helst och bli någon annan. Någon som tittar på dig med en frusen blick.

Sova ensam.
Ensam är stark. Säger dom till henne. Det finns bättre. Det finns någon där ute.
Någon för alla.
Eller?
Ensam är starkare. Bättre. Ensam i en stor säng.

Sova ensam. I en stor säng med en tom sida.

Sängen är ett oändlig hav just nu med bara en liten livbåt att hålla sig flytande på.
Därför tar jag en cigg till och undviker sängen en stund till.




Fri vers (Fri form) av little fairy
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-09 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

little fairy
little fairy