Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill


Jag vill ha

det där varma
det där trygga
det där omslutande

Jag vill ha

en blick som säger allt
ett ord som gör allt bra
en smekning på kinden

Jag vill ha


Allt




Fri vers av little fairy
Läst 395 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-02 23:41



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Ja, den här är fiin!!:)
Tycker om de där upprepningarna...olika fast ändå lika... med värme inneslutna och i snyggt format!!*Applåd*
2010-02-03

  Tera
absolut...
2010-02-02

  Tini Tut
Japp.....
2010-02-02
  > Nästa text
< Föregående

little fairy
little fairy