Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

II.

Skolgårdens lärdom:
ensamhet är utan vän
i en storm av ord




Bunden vers (Haiku) av Antropomorfen A.
Läst 336 gånger
Publicerad 2005-10-15 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antropomorfen A.

Senast publicerade
virrvarr 1
Korsvägen
II.
I.
* Se alla