Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korsvägen

Det fanns inte någon rät
linje, inget
rakt fram.
Din tanke gick in i min och sammansmälte
utan att vi behövde
reklektera,
utan att vi behövde
varandra.

De har alltid frågat:
vilken är den kortaste vägen
mellan två punkter?

Du gick ut med din blick begravd i marken,
och min blick, fladdrandes utom mig,
sökte, fann intet.

Vilken är den längsta vägen
mellan två punkter?




Fri vers av Antropomorfen A.
Läst 271 gånger
Publicerad 2005-11-02 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antropomorfen A.

Senast publicerade
virrvarr 1
Korsvägen
II.
I.
* Se alla