Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brytpunkter






en pirra
är en liten kärra
en liten kärra är en hundkoja
en hundkoja är ett hus för hunden
ett hus för hundan
kan ju vara ett slott
för allt vad man vet

ett slott
kan man husera vilt i
med stora fester
Fester är en onkel
i The Addams family...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-13 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP