Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret

Hon sitter där i hörnet
Trasiga armar som håller runt benen som om de skulle springa iväg
Hon är rädd att bli lämnad
Så hon har lämnt allt
Men verkligeten vägrar att lämna henne
Tårarna svider i ansiktet när de rinner ner för hennes kinder
Det fula sönderhåret som man ser en gång var fint står nu åt alla håll
Flickans hjärta är fullt med sprickor.
Ur sprickorna rinner tårarna ut igenom ögonen.
Hon ser svart, och mörkret äter upp henne




Fri vers av api
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-13 19:35



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gör ont att läsa det här.
2009-10-17

  Anna Hägglund
Starkt skrivet och man känner smärtan och känner igen sig.!
2009-10-13
  > Nästa text
< Föregående

api
api