Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stjärnorna

När jag blir president över världen ska jag göra så att man kan be världen att dra åt helvete.
Nej, jag ska bli president över stjärnorna.
Stjärnorna har alltid rätt.
Jag ska bara hitta mina vingar först.




Fri vers av api
Läst 299 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-01 16:39



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja,att sväva in där stjärnor glimrar in sin näste
där venus lockar till en vals
och jupiter med sin stridbara stämma
borde se till att du där hörde hemma
2009-10-01

  Isak VIP
Underbart!
2009-10-01
  > Nästa text
< Föregående

api
api