Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lögn

Men bakom detta ofattbara självförtroende,

döljer sig sanningen,

sanningen om att detta ofattbara självförtroende,

faktiskt inte existerar,

att det faktiskt bara är en lögn,

en lögn för att försöka må lite bättre,

en lögn för att verka lite bättre än alla andra,

en lögn för att försöka dölja det,

det som faktiskt gömmer sig där bakom,

en lögn för att hindra,

den så omtalde osäkerheten,

att sakta smyga fram.




Fri vers av Amanda Blomberg
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-13 20:23



Bookmark and Share


  Anna*
Oerhört mitt i prick! Känner många sådana. Tröttsamt men så är det!
2009-11-02

  mjuk
Mitt i prick *L* Det finns såååå många som är precis som du beskriver. Riktigt bra skrivet !!
2009-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Amanda Blomberg
Amanda Blomberg