Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att aldrig veta

Att aldrig veta hur mycket blod som kommer att spillas nästa gång, att aldrig veta när nästa gång blir. Det är det som är jobbigast. Att ständigt leva i den skräcken, att aldrig veta när och hur det ska ske. Att aldrig känna sig trygg, att aldrig kunna gå utan att ständigt kolla bakom axeln, kolla ifall det är nu det ska ske. Det är det som är jobbigast.




Bunden vers av Amanda Blomberg
Läst 370 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-04 22:16



Bookmark and Share


  Anna*
Uttrycker känslan i att leva under hot. Jag har gjort det under lång tid nu och det tär. Har kommit fram till att jag behöver lägga bort oron även om hotet är reellt för att orka leva ända tills jag dör, vare sig det är på ett naturligt sätt eller ej. Tack för en stark text!
2009-11-17

  mjuk
Men varför ska nått hända? Kan man skydda sig mot det? Eller är det hoppet som ska skydda? Mycket oro och stark känsla i denna text ! Bra skrivet !!
2009-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Amanda Blomberg
Amanda Blomberg